Mormorvecka

Veckan knallar på i rask takt som vanligt. Vi har det bra här nere hos Isabellas mormor och fyller dagarna med en massa roligt. Igår var vi ute och fikade på Torsa sjökrog med Anna på eftermiddagen och på kvällen var vi hos min moster och kokade saft. Jag har haft vinbär i mosters frys sedan i somras som jag har glömt varje gång jag har varit här så nu bestämde moster och jag oss för att koka dom här istället, det är ju trevligare att göra det tillsammans. Saften tänkte jag att vi ska ha vid Isabellas namncermoni så är allt hemmagjort och det känns lite mer personligt, fast kaffet och champagnen får nog affären stå för 🙂
Idag snöar det mer och mer, varför kunde vi inte fått detta väder lite tidigare på året istället???
Ikväll blir det tjejmys hemma hos Annas föräldrar det ska bli kul och träffa alla tjejerna det blir ju inte så ofta nu när alla bor på olika ställen i vårt avlånga land.
Imorgon hoppas vi på att G kommer ner till oss, han ligger hemma och har varit sjuk sedan i tisdags men förhoppningsvis mår han bättre imorn och kan äta påskmat med oss.

                                           image505

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.