Sjuka, idiotiska människor!

Vad är det för fel på folk?

Jag blir så arg, ledsen och rädd när jag återigen läser om en som använder sig av andras bilder. Hamnade på Girle och hon har idag upptäckt bilder på sin egen dotter på en annans tjejs sida där denna tjej uppger att det är hennes dotter mm. Helt sjukt! Ska man inte kunna få ha något ifred? Det är skrämmande! Jag finner inte ord för detta, för dessa sjuka människor. Tanken har slagit mig att det skulle kunna hända när jag lagt ut bilder här men man vill ju ändå inte tro att det ska hända. Jag vet ju heller inte om det har hänt heller?men än så länge peppar peppar ta i träd så har jag eller någon annan inte stött på mina bilder någon annanstans. Nu när jag återigen läser om detta problem som jag funderar på att lägga ner men samtidigt tycker jag att det är roligt och dessutom vet jag att flera vänner och släktingar följer och tycker att det är roligt. Så framöver ska jag börja märka alla kort, det är i alla fall en bra början. Jag hoppas att alla håller utkik och säger till om några av mina bilder skulle dyka upp på någon annans sida. Det är tråkigt att man ska behöva tänka på allt! Varför gör människor så? Avundsjuka? Eller vad? Idioter! Polisanmäla? Ja det är ju ett lagbrott men ärligt talat så kan jag säga att polisen kommer inte göra så mycket, däremot är det bra att anmäla för om samma person skulle få flera anmälningar på sig ökar ju chanserna att sätta dit idioten. Jag lider verkligen med alla som råkat ut för detta. Tråkigt avslut på kvällen men men

God natt!

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.