Skräphelg

Helgen har varit en riktigt ordentlig svullarhelg. Det började redan i fredags då vi efter teatern köpte med oss bakelser hem till fikat på eftermiddagen. I lördags kom min mamma och hon följde med och tittade på Isabellas babysim och efter köpte vi med oss fika bestående av gräddiga bakelser och kakor. På kvällen blev det pizza till middag men faktiskt så blev det inget mumsigt gott till Melodifestivalen, helt otroligt! På söndagen kom G:s familj och G bakade en supergod prinsesstårta till fikat och sedan på kvällen åkte G till Mc Donalds och köpte middagen. Vad säger man beach 2008 here I come, or not! Ny vecka nya tag för en bättre hälsa!

Men jag måste bara säga att Mc donalds nya hamburgare Chicago star faktiskt var helt okej om ni skulle trilla in på donken någon dag.

Annars har helgen varit helt okej, lördagen var det babysim och melodifestivalen och igår tittade vi traditionellt på Vasaloppet och vi gjorde klart och postade inbjudningskorten.

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.