Tandtrollsinfo

Idag var det träff med föräldragruppen och vi fick tandinformation av en tandsköterska från folktandvården. Man vet ju det där med att det är så viktigt att borsta tänderna morgon och kväll och att inte småäta mellan måltiderna men det är ju jätte nyttigt att någon säger det till en lite då och då. Isabella fick en jättefin tandborste av tandsköterskan som vi ska använda när den första tanden dyker upp, hoppas att det dröjer ett tag till☺Man har ju hört om gnäll, feber och bitmärken i tutten vid amningen när tänderna dyker upp.

Kanske är det dags för mig att boka en tid hos tandläkaren, jag hoppar ju gärna över det där men nu har jag hoppat över det i typ 5 år så det är nog en väldigt bra idé att ta sig i kragen och gå dit! Usch!

                                              image456

 

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.