Torsdagsshopping

Idag blev det lunch med Natalie och en liten shoppingrunda, jag hittade massor med kläder till mig och Isabella men tyvärr blev det bara en kofta och örhängen som kom med hem idag. Anledningen till att inte mer blev inhandlat berodde på prinsessan som inte ville ligga i vagnen och titta utan ville bli buren och min rygg och jag orkade inte bära på henne och köra vagnen då jag glömde bärselen hemma. Så istället åkte vi hem och fikade på en smoothie med G innan han åkte till jobbet. Men jag får väl se det som en förhandstitt till nästa shoppingrunda.

 

                               image472

Köpte denna kofta på H&M  idag, jag gillar min i cerise och en av mina svarta koftor är just nu spårlöst försvunnen så jag slog till på denna idag.  Det är den perfekta vardagskoftan som man lätt kan piffa till om man ska vara lite fin.

 
Imorgon blir det städning här hemma.

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.