Äntligen

Äntligen ska datorn vara i princip återställd så man kan leva på som vanligt 🙂
Morgonen började bra, jag och Isabella gick upp tidigt och bakade bröd och sedan åkte vi iväg och uträttade några ärenden. Men sedan har inte dagen varit någon super bra dag tyvärr, Isabella har jätte ont i sin mage. Stackars liten man förstår att hon inte har varit på humör alls idag. Men hon har fått katrinplommon och lite olja så nu hoppas vi på att det ska få fart på magen igen. Håll tummarna för morgon dagen. Lilla prinsessan ligger nu och snussar skönt i sängen.
Imorgon ska vi städa och packa för tidigt på lördag morgon åker vi ner till min pappas 50 års kalas i Skåne. Det ska bli kul och intressant att se hur går med 6 timmars bilresa med Isabella, men det går nog bara bra tror jag.
Nä man kanske ska ta och krypa ner och ta sig sin skönhetssömn 🙂

image583
En någorlunda glad liten prinsessa trots magont

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.