Dumma dator..

Jag hade tänkt att visa er mina nya underbara skor som jag lyckligt trippar omkring i här hemma. Jag har inte haft högklackat på mig på lääääänge så det börjar kännas lite i fötterna ska ni veta. Men hur som helst så är ju datorn tom och dom nya fotona som jag lägger in från kameran försvinner iväg till någon hemlig plats på datorn nu efter rensningen. G jobbar nu så han får fixa alla program imorgon, annars är ju jag sån som gärna gör det och vill klara mig själv men jag inser att det är omöjligt att fixa datorn och ta hand om en liten gnällspik samtidigt 🙂
Vi kom precis in från en runda med Tjorven i regnet men det var ganska skönt ute ändå fast Tjorven skulle nog kunna hålla sig i flera veckor bara hon skulle slippa att gå ut i dåligt väder 🙂 Imorse var det ju vitt ute och jag ville bara dra täcket över huvudet för att slippa se eländet. Jag gillar snö men inte nu, tur att den är borts för vi har en tid bokad för att byta till sommardäck imorgon.
Nu säger vi god natt!

                         image576
                                 En bild från härom kvällen när Isabella sitter
                                 i soffan och plockar med sina saker


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.