Fullt ös

Igår var det verkligen fullt ös här hela dagen. Jag, G, min syster och hennes man gick på teater och då var mamma barn- och hundvakt här hemma. Dom kom på förmiddagen och åkte hem på kvällen och det var kul att få träffa hela min familj. Isabella tyckte att det var roligt att få leka med sina kusiner, tyvärr har jag inga kort missade det här med fotografering på hela dagen igår. Jag vaknade i går morse och hade tappat rösten, ont i halsen och feber men ibland är det bara att köra på som gäller. Jag somnade tidigt igår och idag gick G upp med Isabella så att jag fick vila lite. Jag mår väl inte tipptopp idag heller men idag kommer Sara och hennes hund Sigge och hälsar på och det vill jag inte missa 🙂
Idag blir vår prinsessa 6 månader och det ska vi fira.
Nä nu kanske man ska stoppa i sig lite frukost och kanske en alvedon…

351680-674351680-673351680-671351680-675
Isabella hjälper sin mamma att läsa tidningen

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.