Söndag

Igår var vi en sväng och shoppat nytt till Isabellas garderob. Dessutom fick min kära sambo sin efterlängtade mjukglass, ibland tror man att han är gravid :)På eftermiddagen kom Sara och hennes hund Sigge och åt lite mat och fikade. Hon åkte hem på kvällen efter att vi kollat på en film. Myspysigt sådär på en söndag.
Isabella var och provade gungorna nere i lekparken efter att vi sett Nova (http://lillprinsessan.blogg.se) som ser ut att gilla att gunga. Isabella har gungat här hemma lite i hoppgungan och tyckt att det är roligt och jag kan tala om att hon verkligen gillade att gunga nere i lekparken. Så nu vet jag var jag kommer att hänga i sommar 🙂
Tjorven och Sigge hittade två andra hundar att busa med nere i parken så jag tror att alla har haft en rolig söndag.

351680-691351680-693                                                                                                      351680-689

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.