Tisdag

Idag har jag och Isabella varit på en föreläsning om rättigheter för föräldralediga som mitt fackförbund höll i. Jag blev inte mycket visare utan det döck nog upp fler frågetecken nu än innan föreläsningen…
Efter föreläsningen gick vi förbi Gs jobb och fick varsin puss för att sedan fortsätta till NK kids i hopp om att hitta ett par fina skor/tossor till Isabella. Men det fanns inga tyvärr så har ni något tips på fina skor/tossor som hon kan ha på sin namngivning så är alla tips välkomna.
Nu på eftermiddagen råkade även jag somna då Isabella sov middag vilket nog var behövligt men nu är jag alldels seg. Två timmar kanske blev för mycket hi hi!
Idag fyller min pappa 50 år, Grattis, men han spenderar sin födelsedag nere i Spanien den lyckosten!

image607
Jag och Isabella uppskattar skor på lite olika sätt 🙂

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.