Lördag med kulturellt inslag

På eftermiddagen idag var vi på en föreställning för barn mellan 6-18 månader som heter Ah hallo bebis, den var jättebra! Jag trodde inte att Isabella snart 7 månader skulle uppskatta något sådant men ack vad fel jag hade! Isabella var enormt facinerad genom hela föreställningen så jag kan verkligen rekomendera er att gå på den om ni kan. Dom ska ev ut på turné till hösten i landet för er som inte bor i Stockholm.

Klicka på bilden för att få veta mer


Efter föreställningen och fikastunden promenerade vi på söders gator, jag älskar söder! Självklart kunde vi inte låta bli att shoppa lite choklad från chokladfabriken när vi gick förbi. Men lugn alla som tror att jag redan har hoppat av min diet, vi köpte jätte lite mörk choklad som vi ska ha till Eurovision songcontest ikväll, mums! Jag har snart avklarat en vecka med min diet och jag är så otroligt nöjd och överraskad 🙂
Ikväll tog Isabella ett långt härligt bad, hon satt och plaskade för fullt och lekte med sina leksaker i vattnet och hade jätte skojigt. Hon kom under ytan 3-4 ggr och hon tycker inte alls att det är obehagligt vilket är jättebra.


På föreställning med mamma & pappa


En mycket glad prinsessa idag


En nybadad Isabella testar ny pyjamasen med grodor på.


Vällingtime med pappsen

Nu ska vi mysa hela familjen!


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.