Onsdag

Idag på eftermiddagen var vi på öppna förskolan på sångstund vilket gick sisådär. Isabella brukar vara väldigt blyg med andra barn vilket hon även var till en början idag. Först så darrade underläppen som vanligt men sen släppte allt och hon brottade ner stackars lilla Maja och drog henne i håret upprepande gånger…! Maja tog det inte så hårt som tur var 🙂 Annars så lekte Isabella, Kasper och Maja väldigt bra och hade skoj. Det var inte så många barn där idag dom flesta var nog ute i vårvädret, det var nog bara 9 barn där. På vägen hem slocknade Isabella och sov som en stock efter all lek.

I kväll här så somnade hon direkt efter vällingen kl kvart över sju så vi får väl se hur länge hon sover. Babyvakten är självklart på och jag ska nu fortsätta att titta på hockeyn, G jobbar kväll denna vecka så det blir jag och Tjorven i soffan.

 

Isabella leker på förmiddagen

 

 

 

En trött Isabella efter öppna förskolan

 

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.