Sista veckan

Det är blandade känslor när jag tänker på att det är den sista veckan hemma med Isabella innan det är dags att gå till jobbet igen och G ska vara pappaledig en månad. Jag ska inte klaga för jag kommer typ att jobba 17 dagar varav två av dagarna är halvdagar…Det blir nog bra, sedan är jag ju hemma ett år till 🙂
I dag har det varit riktigt soligt och härligt så vi har varit ute i princip hela dagen. Isabella och jag var på eftermiddagen på väg till Öppna förskolan i Midsommarkransen på sångstund men Isabella somnade precis när vi kom fram, 10 min innan sångstunden skulle börja. Så det blev ingen öppen förskola idag utan vi fortsatte på en långpromenad istället så hon fick sova skönt. Det blev en lite längre runda än vad jag hade tänkt från början men det gjorde ju inget eller jo mina fötter knorrade lite åt att få gå långt i nygamla skor (gamla sommarskor som användes för första gången i år).
Sedan satt vi ute på en filt i gräset och Isabella lekte, jag läste tidningar och Tjorven solade, mysigt!
Imorgon kommer mormor upp och ska vara barnvakt åt Isabella en stund då jag ska på anställningsintervju.
Nu ska jag plocka iordning lite här hemma så mamma inte får en smärre chock när hon kommer imorgon, nä så illa är det aldrig här hemma 🙂
Hoppas att ni oxå hade en lika härlig måndag som vi


Isabella tyckte att det var skönt att vara ute idag


Tjorven njuter i solen

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.