Tisdag

Idag fixar vi lite här hemma, jag har fryst in mat och lagat köttfärssås efter handlingen på Willys igår.

G är på konferens hela dagen idag så vi får se när han hittar hem 🙂

Vi har varit nere i parken och gungat på förmiddagen men nu ser det ut att bli sämre väder så vi håller oss inne. Självklart måste vi ju ut en sväng med Tjorven iallafall. Vi har alla tre sovit middag, jag är så extremt trött men jag tror att det beror på min pollenallergi. jag orkar ingenting känns det som men imorgon ska vi ta oss ivägg till öppna förskolan på sångstund och träffa dom andra små barnen.

Just nu sitter Isabella i liggdelen som står på golvet och plockar med sina leksaker och vi lyssnar på en cd som hon fick i present.

 

En glad Isabella idag

Smaskens med rån

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.