Torsdag


Nu är liljekonvaljerna här, jag fotade denna idag på promenaden med Tjorven.
Jag tycker att det blev ett fint foto.

Idag har vi spenderat nästan hela dagen hos min farmor och farfar. Vi fick god lunch och fika som alltid 🙂 Isabella höll igång nästan hela dagen. Tyvärr glömde jag fotografera när vi var där..tiden går fort när man har roligt.

 

Efter middagen nu ikväll hjälpte Isabella mig med att flytta över innehållet från min gamla plånbok till min nya som jag fick i present av G igår. Självklart är den rosa och fin….Isabella upptäckte att det lönade sig att hjälpa mamma med plånböckerna då hennes sparbössor fick småpengarna.

Idag ringde dom och jag ska näst nästa tisdag på arbetsintervju för ett jobb som jag har sökt, även det är inom polismyndigheten. Kul! Fast jag ska ju vara mammaledig ett år till….

 

Imorgon är G ledig och han ska få spendera dagen tillsammans med Isabella och Tjorven då jag ska ner med min moster och städa ur mormors gamla lägenhet.

 Isabella hjälper mamma

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.