Tur & retur

Idag har jag och Isabella varit i Nyköping hela dagen. Efter en stressig morgon kom vi på tåget i sista stund, biljetten fick jag lov att köpa på tåget för det fanns ingen tid över ens att handla i automaten. Isabella åkte SJ-tåg för första gången i sitt liv och hon tyckte att det var roligt. Roligast tyckte hon nog att soppåsarna var som hänger vid sätena, jag vet inte hur många hon lyckades rycka bort…(Mamma tyckte att Isabellas bajsexplosioner på dit och hemresan inte var lika roliga kan jag meddela) Väl framme i Nyköping tog vi en morgon promenad, köpte en present till Tyra eftersom hon fyllde 2 år i tisdags och gick och tittade på utställningen på Södermanlands musée som min kusin varit involverad i. Utställningen var mycket intressant och genomtänkt. Efter utställningen gick vi hem till Sara och Tyra där vi blev bjudna på lunch. Dom hade en helt otroligt fin lägenhet, jag skulle flytta in imorn om jag hade chansen 🙂 Efter lunchen gick vi ut på en promenad runt om i Nyköping. Vi tog en sväng förbi lekparken till Tyras stora förtjusning och en fika i hamnen. Sedan var det dags för Isabella och mig att återigen springa till tåget, denna gång hann vi precis köpa en biljett i automaten men det var inte mer än så kan jag säga. Så vi har definitivt utnyttjat tiden idag. Tågresan hem gick oxå jättebra.

 


Isabella åker tåg


Isabella har fått syn på dom roliga påsarna, IGEN! 🙂


På en av promenaderna i Nyköping


Blåbär är rysligt gott!

Insåg att jag har glömt att fotografera Sara och Tyra! Tråkigt och jag kan ju inte skylla på ammningshjärna längre….
Hoppas att ni oxå har haft en kanondag med fint väder och en massa skoj.

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.