75 års kalas

Vi började dagen med ett Gocart-race i Nyköping vilket var mycket roligt. Jag var tyvärr den enda tjejen i sällskapet som ställde upp men det gick hyfsat ändå…rackarns va kul var det! Men svettigt och man är ju så himla sexig i den där snygga overallen 🙂 Efter racet åkte vi allesammans ut till Östermalma som ligger en bit ut på vischan och åt en jättegod viltbuffé. Mätta och belåtna åkte vi hem till min moster och fikade ute i trädgården, min kära G hade bakat världens godaste jordgubbstårta till eftermiddagskaffet. Gammelmormor blev skjutsad i PIs Cobra mellan aktiviterna. Det blev presentöppning och och en massa bus i trädgården, det var jätte härligt väder idag så det var verkligen lyckat och uppskattat. Vi i familjen Andersson/Lindstrom tackade tyvärr för oss lite tidigare än dom övriga som stannade på soppmiddag. Vi kände oss proppmätta och ville komma hem innan dom värsta köerna.
Ikväll blir det fotbollen som gäller här hemma.
Imorgon kommer min syster, Isabellas kusiner och deras mormor upp och vi ska gå på Gröna Lund tillsammans 🙂
Hoppas att er helg har varit lika toppen som vår!

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.