En fullspäckad rolig helg

Nu är det helg!! I morgon ska vi äta en sillunch hos min mamma och sedan tar vi med fikakorgen och åker på midsommarfirande på hembyggdsgården. Dit kommer alltid några av mina vänner med sina familjer och det har vi gjort sedan vi var små. I år är det ju Isabellas första midsommarfirande men hon är ju lite liten för dans kring midsommarstången men nästa år kanske det blir "små groderna" 🙂 Imorgon kväll blir det grillning hemma hos några vänner och det ska bli jättekul. Jag har precis bakat klart min upergoda morotskaka till fikakorgen imorgon, kanske blir det lite över som jag kan ta med till grillningen oxå.
På söndag ska jag och brudarna gå och se Sex and the city, äntligen, som jag har längtat 🙂 Det blir bio och sedan är bord bokat för middag, det ska bli jätteroligt att ha en riktig tjejdag med brudarna.

Sex and the city – The movie

Bild tagen från http://www.moviezine.se


GLAD MIDSOMMAR!

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.