Back on track

Nu känns det som att jag är på rätt spår igen efter ett litet uppehåll i från mitt sunda liv. Jag har ju inte så lång tid på mig längre att nå mitt uppsatta mål, målet ska vara nått på Isabellas 1 årsdag. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag inte vara nöjd även om jag nått mitt mål då. Jag är nämligen en sådan person som aldrig blir nöjd, jag hittar alltid på några nya saker. Nu blir det mer motion och mindre socker, när jag bara åt GI-mat mådde jag toppen, var gladare och mycket trevligare. Bara en sån sak 🙂 Jag är ingen bantarmänniska, jag är en riktig gottegris! Min största utmaning är att undvika frysen för vi har nämligen fått ca 50 st bullar av min moster som G har önskat av henne. Jag kan berätta att min moster bakar världens godaste vaniljbullar så det är svårt att låta bli dom. Men i helgen ska jag fika på bullar för jag har namnsdag. Det finns alltid bra ursäkter för att inte ta sig ut på promenaden och det finns alltid bra ursäkter för att äta en massa gott 🙂 Eller hur?
Igår var det jätte konstigt väder, ena stunden var det strålande sol för att nästa stund spöregna och så höll det på mest hela dagen, så jag storstädade badrummet.
Idag får vi se vad som händer, just precis slängde jag upp Isabella i sängen för att väcka G…
På återseende, annars trevlig helg allesammans!

                                    Isabella och jag på morgonpromenaden

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.