Bada

I eftermiddags åkte vi och tog ett dopp i sjön. Isabella och jag älskar att bada och det var riktigt skönt i vattnet, vi hade nog kunnat vara i och badat i flera timmar. G är en riktig badkruka men vi ska nog få i honom längre än till fotknölarna någon dag här framöver 🙂
Just nu håller vi på att packa för imorgon åker vi på semester. Första stoppet blir i Linköping hos min syster med familj, där stannar vi en natt. Sedan fortsätter vi ner till Skåne och hälsar på min pappa. Vi ska bo hos honom i några dagar och göra lite utflykter runt om och det ska bli jätte roligt. Tjorven ska semestra hemma hos min mamma och hon kommer oxå att få det jätte roligt och skönt men vi kommer att sakna vår lilla korv.


Isabella älskar att bada


Isabella hittade några roliga lekkamrater att plaska med i sjön


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.