Köbildning

Det var inte lätt men nu är det gjort! Vi har ställt Isabella i kön till förskolor. Något vi antagligen borde ha gjort för 2 månader sedan men det är ju en djungel med 1000 olika förskolor att välja på och dessutom kan man bara köa till 5. Så nu har vi gjort våra 5 val och sedan kommer vi även att köa till några privata vid sidan av. Valen grundade vi på in- och utomhusmiljön, antal barn per förskolelärare, aktiviteter, inriktning, samt var dom ligger någonstans. jag har ju förstått att det är svårt att få förskoleplats, hörde på jobbet att en kollega som bor i Hammarby sjöstad hade fått plats till sin dotter på en förskola i Tensta och hon jobbar i Nacka, det är ju helt sjukt! Tur att det iallafall är 1 år kvar tills isabella ska börja på förskola.
Sedan vill jag ha en éloge från Tessan att jag har skrivit förskola och inte dagis! 🙂 Hi,hi!

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.