Mamma Mia premiären!

Igår kväll hade vi en riktigt härlig tjejkväll. Vi möttes upp vid medborgarplatsen och satt på en uteservering och tog lite fördrinkar, det slutade precis regna när vi var på väg dit så det var lite tur. Sedan fortsatte vi till en restaurang och åt en jättegod middag, alla blev så mätta så vi rullade därifrån 🙂 Därefter var det dags för kvällens höjdpunkt -Mamma Mia the movie-premiären! Den är verkligen värd att se, man blev så glad och vi hade svårt att sitta tysta och stilla, man rycktes liksom med i musiken. Gillar man musikaler så tveka inte, se den!
Isabella hade det kul med pappa G och Tjorven här hemma. Det hade gått ganska bra, bara lite gnälligt tydligen, hon är ju så extremt mammig.
Tack tjejer för en helmysig fredagskväll!

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.