Sömnsvårigheter

Vi har varit väldigt bortskämda en tid med att Isabella har sovit rätt okej på kvällar och nätter men nu är det helt hopplöst, även dagtid. Hon somnar vid vällingen på kvällen och sover en halvtimme och sedan ska hon vara uppe med oss till minst tio helst lite längre. Hon är oftast jätte trött men fruktansvärt nyfiken. Hon har haft lite problem med magen och skrikit några nätter, jag tror att det är fler tänder på gång igen. Efter att hon har börjat ta sig runt själv så ligger hon inte heller stilla när man nattar henne, nattningen är numera en utmaning, hi hi! Förrut låg hon antingen i min famn eller brevid mig i sängen och jag sjöng några vaggvisor och hon somnade som en stock. Numera är det myror i brallan, hon kan inte ligga stilla i famnen och i sängen klättrar hon omkring 🙂 Igår kväll gav jag upp när det såg ut så här efter 40 minuters nattning vid halv elvatiden

Jag var bara tvungen och ta ett kort på vår söta lilla prinsessa med myror i brallan 🙂 Hon somnade sedan vid kvart över elva i min famn i soffan till ett gammalt Sex and the city-avsnitt.
Jag håller tummarna att hon sover bättre ikväll dels för hennes egen skull.

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.