Kalas

Idag har vi varit på 2 årskalas utanför Mariefred. Det var Isabellas kompis Christoffer som redan fyllde 2 hela år, jisses va tiden går fort. Det blev korvgrillning och en massa gott fika att smaska på. Christoffer verkade väldigt nöjd med att få så mycket presenter och att det kom så mycket folk som vill gratulera homnom idag, fast han blev nog rätt trött mot slutet, det är ju lite jobbigt att fylla år 🙂 Tack Christoffer med familj för ett mysigt kalas!


Födelsedagsbarnet öppnar paketIsabella ville hjälpa till att öppna paketen


Christoffer ville ta med Isabella på en promenad


Christoffer tog rosen på tårtan och åt upp den istället för att blåsa ut ljusen 🙂


En av dom smaskiga tårtorna som mamma Michaela hade bakat


Isabella hittade ett roligt & fint paketsnöre att leka med

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.