Mammalyx

Igår spenderade jag mycket tid på egen hand, jag åkte in till stan och klippte mig och sedan hjälpte jag min vän Jennie att flytta. Tänk att innan man fick barn kunde man inte tro att man skulle uppskatta lite egen tid så mycket. Dessutom inte genom att kånka och bära tunga möbler och kartonger en fredagskväll 🙂 Mindre mammalyxigt var det att komma hem trött och sliten vid tiotiden och möttas av en söt liten rackarunge som satt klarvaken på vardagsrumsgolvet. Hon hade fått magknip precis när hon hade somnat vid halv åtta och sedan inte kunnat somna om. Visst var det mysigt att få krama om sin lilla prinsessa, tro inget annat men när jag är hemma så duger inte pappa G längre….Så det var bara att försöka hålla sina blå uppe ett tag till och sedan natta henne som vanligt. Men jag njuter för när hon är 15 så kommer hon nog inte vara som ett plåster längre och säkert kommer hon att tycka att jag är en jobbig och tjatig morsa istället 🙂


Mycket bus och lek här hemma igår kväll med
pappa G & Tjorven när mamma var borta


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.