Nu är vi hemma igen!

Nu har vi kommit hem igen efter 1 veckas härlig och kul semester. Det blev många mil i bil, mysiga stopp längs vägarna och massor av spännande och fina platser att se i södra Sverige. Linköping, Söderköping, Valdemarsvik, Västervik, Växjö, Höganäs, Mölle, Båstad, Munka Ljungby, Torekov, Ängelholm, Jönköping för att nämna några av alla platser som vi har besökt under veckan. Vi var även en sväng över till Helsingör i Danmark så Isabella har nu varit "utomlands" för första gången i sitt liv, Hi hi! Tack snälla pappa och Carita för allt denna vecka samt min syster med familj som vi hälsade på i början av vår tripp. Dessutom ett stort tack till min mamma som tog hand om älskade lilla Tjorven.
Nu är vi trötta och har en massa att packa upp så vi återkommer nog imorgon igen och berättar mer om vår semester och då har vi även laddat upp lite foton för nyfikna.


Vår semesterrutt på ett ungefär (antar att min far har visa invändningar på vissa linjer, hi,hi! 🙂

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.