Pannkaka

Idag blev jag sååå sugen på pannkaka efter att ha läst menyerna, på torsdagar ska man ju äta ärtsoppa och pannkakor 🙂 Varken Michaela eller jag valde att äta det och mitt sug försvann tyvärr inte. Så efter middagen gräddade jag några små dinkelpannkakor till Isabella och mig som vi åt till efterrätt. Det var första gången som jag gjorde dinkelpannkakor och jag kan inte riktigt säga om jag tyckte att det var gott eller inte, helt okej och det mättade mitt sug iallafall och jag tänker göra det fler gånger. Isabella däremot tyckte att det var superdupergott med pannkaka.
Jag tror att när jag gör dom nästa gång så ska jag nog grädda dom lite mer så blir dom nog godare.

Receptet på smeten om någon vill testa
Till 4 portioner behöver man
3 ägg
6 dl mjölk
4 dl dinkelsikt
1 nypa salt
25 g smält smör

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.