Vår torsdag

På förmiddagen idag tog jag och Isabella en sväng till mitt jobb för att hälsa på, lämna tillbaka mina jobbnycklar och säga hejdå till våra sommarjobbare som jobbar sista veckan. Isabella tycker att det är jätte spännande att få åka till mammasjobb och dra ner lite viktiga papper och så…Jag blev lite smått nervös när vi var inne och pratade lite med min näst högste chef (än så länge) och Isabella fick syn på hans bokhylla…..
-"Det är lugnt jag har inte så jätte viktiga saker där" säger han med en lugn och glad röst då han själv har haft små barn. Men jag fick ju upp en bild i huvudet på hur det brukar se ut här hemma när hon river ut allt och jag hade ingen större lust att spendera hela eftermiddagen där för att sortera papper och pärmar 🙂
Efter att Isabella och jag hade gått runt i hela huset och hälsat på alla och snackat lite skit åkte vi till Ica Maxi och handlade. Isabella gillar att hjälpa mig att handla, bäst tycker hon nog det är att hon får en banan när vi kommer fram till frukten som hon kan smaska på resten av turen i kundvagnen 🙂 När vi kom fram till hyllan med majskrokarna blev hon helt crazy, hon sträckte sig efter påsarna, inte visste jag att hon redan kände igen påsen ha ha! Vi storhandlade inte och köpte inget fryst vilket var tur eftersom frysen gått sönder under dagen. Ibland ska man ha lite tur i oturen!
Nä nu ska jag ta och krypa ner för en härlig nattsömn så jag vaknar utvilad och laddad för att laga en massa mat 🙂 Dessutom ska vi på kräftskiva imorgonkväll….
Hoppas ni hade en bra torsdag!


Isabella hjälper mig att handla och äter banan


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.