Bokat och klart!

Nu är det bokat och klart, i mitten av januari åker jag och Isabella, hit och solar och badar, till Gran Canaria!
Yippie! Vi ska åka med min moster som inte vill vara hemma på sin 50 årsdag, med oss kommer oxå hennes sambo som fyller 50 i mars, mina två kusiner/deras barn och min/vår mormor. Det ska bli skönt och avkopplande, jag älskar sol och bad. Isabella kommer att vara ca 1 år 2 månader (nästan 3 mån) när vi åker och det ska bli så roligt, tyvärr måste man vara 3 år för att få vara med i Bamseklubben och leka! Men vi kommer garanterat att kunna roa oss på egenhand 🙂 Åhh va jag längtar! Jag har varit på Gran Canaria tidigare men det var 8-9 år sedan och det är inte till samma ställe denna gång.

Bild: Fritidsresor.se

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.