Cykeltur

Igår tog jag cykeln till Jeanette vilket jag är väldigt nöjd över att jag gjorde. Det tog mindre än en kvart att cykla dit så det är ju löjligt att man inte tar cykeln oftare. Tänk förut då cyklade jag jämt, det var innan jag fick körkort och dessutom är jag uppvuxen på landet å då var det cykel eller sina egna ben som gällde när man skulle ta sig någonstans. Men jisses vilken dålig kondition jag har nu! Måste ta tag i det snarast, trodde ett tag att jag skulle dö på cykeln!
Hur som helst så skulle jag absolut vilja ta cykeln oftare när jag ska någonstans så nu är en cykelsits till Isabella med på önskelistan. Men vågar jag cykla med Isabella där bak? Känns lite läskigt 🙂


Denna skulle passa på min röda cykel
Bild: Babyland

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.