En skräckupplevelse

Usch igår hände något jätte hemskt men som tur var så gick det bra tillslut. Det var igår när jag höll på att fixa middag och samtidigt pratade med min kära syster i telefonen. Isabella satt på golvet och åt på en majskrok i väntan på att maten skulle bli klar. Plötsligt sätter hon i halsen och jag bara slängde på telefonen(säger man så även nu när man har bärbara telefoner?) och högg tag i Isabella. Jag tror att jag gjorde allt man bara kan göra, dunka i ryggen, trycka under revbenen, höll henne uppochner, pillade med fingret i halsen! Shit vilken panik jag fick, ska jag ringa 112? Vart tog telefonen vägen? Ska jag springa upp med henne till grannen med barn ovanför för att få hjälp? Vad har hon satt i halsen??? Frågorna bara snurrade i huvudet och det kändes inte som att det jag gjorde hjälpte. Men som tur var det nog en majskrok som fastnat och en sådan smälter ju ganska snabbt så sen var allt okej igen. Men jag skakade hela kvällen och tanken på att ens liv kan förändras på några få sekunder! Usch! Gissa om jag mixade kycklingen i avokadosås med bulgur som jag lagade till middag igår… Nu kommer Isabella att få slät soppa i en vecka framåt när hon är ensam med mig. Jag har nästan alltid bara gett henne bitar att gnaga på eller testa nya saker när någon mer är hemma just för denna rädsla för att få uppleva en skräckupplevelse. Så får det nog fortsätta men inte kunde jag tro att hon skulle sätta en bit majskrok i halsen men varför skulle man inte? Usch vilken skräckupplevelse! Tur att allt gick bra tillslut!

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.