Glada miner

Imorse vaknade jag av att en glad Isabella väckte mig med skratt och bus brevid mig i sängen. Jag satte ner henne på golvet och hon sprang direkt in till sina leksaker! Det var länge sedan som hon vaknade så sent som halv åtta och dessutom var på strålande humör! Visserligen gick hon inte och lade sig förens vid 22.00 igår, hon ville ju förstås se den nya serien på 4:an 🙂 Isabella är fortfarande snorig men hon är som sagt på betydligt bättre humör och det är ju alltid lite roligare och lättare då. Själv känner jag i min kropp idag att jag satt på en spinningcykel samt körde ett core pass igår, hi hi!
Nu är det lektime!
Hoppas att ni får en härlig och rolig onsdag!
Här är lite bilder från kvällspromenaden runt huset med Tjorven igår. Vi tänkte att lite frisk luft kunde nog göra gott för vår lilla prinsessa.


Buskar är mycket intressanta..

Klara, färdiga….

Spring!


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.