Knasig torsdag….

Någon kanon-torsdag blev det tyvärr inte idag kan jag tala om! Det började med att det inte fanns några bra reflexer att sätta på vagnen. Efter lunch tänkte jag och G att vi skulle ta en promenad ner till Coop forum som hade invigning idag. Vi tänkte innan vi gick att det nog skulle vara mycket folk men att det skulle vara kö långt ute på parkeringen för att ens få komma in på stormarknaden trodde vi inte…vi vände och gick hem igen! Efter lite lek så mötte jag och Isabella upp Jennie för lite shopping men Isabella hoppade över en vila och hade lite magtrubbel så det var gnäll, gnäll och jag fick kånka på henne idag. Förståligt men det tar ju självklart på ens krafter! Vi hittade iallafall en jätte jätte fin klänning till Isabella som hon ska ha på sitt 1års kalas och jag köpte en jätte fin kofta, så det var bra och träffa Jennie är alltid roligt! På väg hem med tvärbanan och tunnelbanan kämpade jag med att få Isabella att sitta i vagnen och jag längtade hem för jag var helt slut! Tyvärr kom vi inte hem för jag hade glömt mina nycklar och G hade ju åkt till jobbet och inte reagerat på att mina nycklar hängde hemma på kroken så där stod jag och Isabella utanför och stackars Tjorven satt på insidan och väntade på oss. G jobbar numera på andra sidan Stockholm och vår bil är på reparation efter att man upptäckt ett fel på milservicen som vi gjorde i måndags. Att ta sig till honom komunalt för att hämta nycklarna skulle ta 1 timma ungefär om alla byten med buss och tunnelbana klaffar och sedan då självklart 1 timme tillbaka hem med nycklarna. Kändes ju inte alltför lockande med ett gnälligt barn som vägrar att sitta i vagnen. Så det var bara att tänka efter vilka som fått reservnycklar och jag insåg att för tillfället var det bara min mamma som har en nyckel hem till oss så hon, snäll som hon är hoppade in i bilen och körde 6 mil upp till oss. Det tar ju bara runt 35-40 minuter eftersom det är ju bara E4:an rätt fram men självklart så var det ju köer som vanligt så lite mer än 1 timme spenderade jag och Isabella utanför i vårt område 🙂 Hade jag tänkt på att det var köer hade jag direkt gått ner till lokala pizzerian och gett oss lite i magen men nu tänkte man ju att "hon är snart här" hela tiden… Som att inte detta var nog..så slog jag i huvudet i stenväggen när jag och Isabella sjöng sånger på trappan i väntan på att mamma/mormor skulle komma. Det började blöda lite smått och en bula har självklart tittat upp…
Nu sover Isabella och jag är helt slut och tror att jag nog ska dra täcket över huvudet och hoppas på en bättre dag imorgon! Hoppas verkligen att ni i allafall hade en kanon-torsdag idag!

Isabella busar med nya kaninen i väntan på att lunchen ska bli klar


Isabella gungar i väntan på reservnycklarnas ankomst

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.