Måndag


Isabella äter mellis på öppna förskolan

Vi kom aldrig iväg till Älvsjös öppna förskola, Isabella somnade försent vid sin första vila. Efter lunchen tog vi oss istället iväg i regnet till öppna förskolan i Midsommarkarnasen och där var det oxå premiär för oss. Det var väldigt mysigt där, lite litet och rackligt kanske men mycket mer personligt än vad det är i Liljeholmen. Dit kommer vi definitivt att gå tillbaka och Isabella hade roligt efter att hennes blyghet släppt. Vi träffade några kända ansikten men även en pappa som vi gått i samma 2 dagars föräldrakurs med inne på söder, det var kul och prata lite eftersnack 🙂
Nu ikväll ska vi mysa, G ska åka och fixa film och hämtmat(!), ikväll blir det lite lyx. G fick sin avskedspresent från jobbet eftersom han jobbade sista dagen där igår, han fick champagne och en massa fina chokladkakor. Mums! Men bubblet skulle vi tydligen inte öppna förens vi hade något att fira för det var tydligen en väldigt exklusive rackare. Men jag hoppas inte att chokladen måsten lagras he he!
Hoppas att ni haft en härlig måndag!

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.