Måndag, september, nytt jobb och en “normal” familj

Idag är det inte bara måndag, det är redan september månad och jag börjar idag mitt nya jobb. Vi måste snart sätta oss ner och göra en ny plan över hur vi ska göra med föräldraledigheten och jobb, den gamla planen sprack ju med att både jag och G börjar nya jobb nu i september (G börjar sitt nya nästa måndag).
Idag är vi oxå en "normal" familj då G jobbar 7-16 vilket är lyx i denna familj 🙂 Så jag ska laga en god middag tills han kommer hem och sedan har vi hela kvällen tillsammans. Önskar att det kunde vara så varje dag och att vi hade helgerna lediga men hade han varit läkare eller jobbat skift i en fabrik så hade han ju inte haft 7-16 jobb då heller.
Vi är hostiga, förkylda och har lite feber idag med så vi ska försöka att ta det lugnt även idag, fast Isabella har spring i benen som vanligt . Full rulle kanelbulle:)
Här är lite bilder från morgonpromenaden:

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.