Ny vecka

Då var det en ny vecka igen och många börjar återigen sina "nya liv" idag, he he!
Strax efter mitt förra inlägg igår så ringde min mamma och piggade upp mig lite med en pratstund och solen kom fram ute och bara det gjorde en på mycket bättre humör. Isabella tog en lång välbehövlig eftermiddagsvila så hon var på tipptopp humör hela kvällen. Som sagt HELA kvällen för hon gick inte och lade sig förrän 23.15 och då kröp hon ner och lade sig på mina ben i vår säng, det var tydligen bekvämt 🙂 Klart att hon ville vara uppe och titta på film med mamma och pappa!
Alldeles nyligen ändrades mina planer så nu vet jag inte riktigt vad som händer idag. Bilen är inlämnad på service nu på morgonen och G jobbar kväll så vi får se…Vi ska iallfall fortsätta vårt uppdrag med att försöka få Isabella att sluta ha leksaker i munnen när hon går, ingen enkel match kan jag tala om gärna inte när det kliar för nya tänder!
Ha en bra måndag!

                

Detta ska vi försöka att jobba bort för det kan gå riktigt illa om man ramlar med en leksak i munnen!
Vår lilla prinsessa har en helt annan åsikt än så länge…


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.