Vår söndag

Det har varit en jätte mysig söndag idag. Först tog vi det lugnt hela förmiddagen och busade runt här hemma. Efter lunchen åkte vi in till stan och shoppade lite. Vi hade tänkt att åka till höstmarknaden på Skansen men efter som vädret var kanon och det är löningshelg misstänkte vi att det skulle vara hur mycket folk som helst där idag. Istället gick vi in på Kulturhusets "rum för barn" och Isabella fick leka av sig med lite andra barn och leksaker. När hon sedan sov sin eftermiddagsvila så shoppade jag och G loss… ha ha det var kanske att överdriva men några kassar fick vi med oss hem iallafall 🙂 Nu har vi ätit en jätte god söndagsmiddag bestående av fylld lövbiff med klyftpotatis, det var smaskens! Nu är det snart badtime för vissa här…
Hoppas ni oxå har haft en kanonhelg!


Vi väntar på tunnelbannan

Isabella bär själv dom nya inneskorna till kassanIsabella röjer runt på "rum för barn"

Vår mumsiga fika, muffins med mjukglass. Har inte ätit
det sedan gymnasiet så det var på tiden nu..he he! Mums!

Isabella undersöker buskarna när vi är ute och rastar Tjorven

Isabella håller pappa i handen en liten stund under promenaden med Tjorven

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.