En mys- & kalashelg!


På måndag blir Isabella 1 år

Idag ska vi lasta bilen full med kalassaker och åka ner till min mamma. Ikväll ska jag och G träffa Anna och hennes Alex och vi ska ut och äta och mysa. Vi ses ju inte allt för ofta då dom bor i Göteborg så vi har ju massor att prata om. Isabella ska vara hemma hos sin mormor och det är första gången som hon ska vara hos någon annan på kvällstid. Men det kommer att gå kanon, hon har ju Tjorven med sig hi hi!! och sedan kommer vi ju dit och sover oxå. På söndag är det kalasdax, jippie! Snälla Anna ska komma och hjälpa mig att dekorera och fixa lite med allt. Vi blir ungefär 40 vuxna och 9 barn så det kommer att bli livat och roligt!
Håll nu tummarna för att vi kommer ihåg att ta med oss allt och att det blir ett lyckat kalas!!!
Återkommer på söndagkväll med typ tusen bilder från helgen för nyfikna när vi har köat hem till stan igen 🙂
Hoppas ni får en kanonhelg!

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.