För 1 & 5 år sedan

Jag älskar att tänka och titta tillbaka på vad man gjorde för exakt 1 år sedan, 5 år osv
För 5 år sedan var jag för andra gången av hitills fyra i den underbara staden Paris. Jag flög för första gången i mitt liv helt själv fram och tillbaka för att hälsa på min vän Natalie som var au pair centralt i Paris. Jätte mysigt att även få en närmare inblick i det franska familjelivet. För 5 år sedan såg jag ut såhär när jag stod i korridoren och tvättade mig där Natalie bodde


Lite blondare då…solblekt efter mina månader nere i Nice

För 1 år sedan hade vi precis flyttat in här där vi bor nu och vi försökte få lite ordning och reda i flyttröran innan Isabella skulle titta ut i världen. Jag var ganska frustrerad över att inte kunna fixa och dona med allt själv eftersom jag var höggravid. Mina kollegor började tjata om att jag skulle ta ledigt och förbereda mig inför vad som skulle komma, men jag förstod inte riktigt varför jag skulle sitta hemma och jäsa 🙂 Men på så sätt kom ju denna blogg till världen…För 1 år sedan såg jag ut så här och var mest irriterad över att jag knappt kunde knyta mina skor själv!


Lite större mage då än vad jag har nu 🙂

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.