Fredag

Imorse stressade vi iväg och jag trodde att denna dag skulle bli en sådan dag då allt går fel för jag upptäckte nämligen när vi skyndade oss mot tunnelbannan att jag glömt att sätta på mig en bh…hur man nu kan glömma det ha ha!! Men det blev som tur var ingen dålig dag idag utan den har faktiskt varit riktigt bra! Både jag och G blev fina i håret och vi känner att vi har ganska bra koll inför helgen nu 🙂 Det blev casablancafärgade liljor, som vi nu hoppas på ska slå ut lite tills på söndag, och rosa gerbera att lägga i skålar på borden. Vi hade visserligen just gerbera i skålar på Isabellas namnceroni i våras men det är ju så fint så det får bli en favorit i repris 🙂 När vi kom hem gjorde jag måååånga chokladbollar till kalaset så nu kan det oxå strykas från listan. Skönt! Imorgon åker vi ner till min mamma och hon ska vara barnvakt på kvällen då jag och G ska ut äta med Anna och Alex som är uppe från Göteborg. Det ska bli riktigt kul men det är första gången som vi båda lämnar Isabella på kvällen och dessutom ska göra någonting själva tillsammans!! Underbart!! Vi får se vart vi hamnar för den restaurang som jag och Anna hade bestämt har tydligen slagit igen… 🙂
Nu ikväll jobbar tyvärr G men jag, Isabella och Tjorven har busat, fredagsdansat och badat (ja Tjorven har förstås inte badat) supermysigt!
Hoppas ni har haft en bra fredag!

Rosa gerbera & liljor kommer att dekorera kalaset på söndag

Ett litet smakprov på några av mina chokladbollar…

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.