Fredag

Idag har vi på dagen städat lite, bäddat rent i sängarna och fixat lite annat smått och gott här hemma. På eftermiddagen fikade vi på lite smaskens och tittade på en film innan G åkte till jobbet. G är, hör och häpna, ledig i helgen och vi är superglada! Vi har inga direkta planer men vi är glada att vi får vara lediga tillsammans.
Idag fick jag bara Isabella att sova 1 timme vid 12.00 och hon blev riktigt gnällig mot eftermiddag/kvällen. Jag försökte få henne att vila lite igen vid 14.30-15.00 men utan resultat och sedan somnade Isabella lite tidigare ikväll, närmare bestämt vid 18.55, så nu får se när hon vaknar imorgon 🙂
Hoppas ni får en mysig helg allesammans!
Här bjuder vi på lite bilder från vår fredag


En busig Isabella pillar bort väggdekorationen…

På kvällsrundan med Tjorven (Det ser mörkare ut än vad det var pga blixten)


En av Isabellas favoritsysselsättningar                   En liten prinsessa som verkligen vill hoppa i badet
-krypa i trappor!

Nu sover vår prinsessa skönt i nybäddad säng
(bäddsetet hade jag & min syster när vi var små)

Kram å Hej

 

Leave a comment

Your email address will not be published.