God morgon fredag!!!

SĂ„ var det fredag och helg igen 🙂 Idag ska jag in till stan och Ă€ta lunch med min moster, Isabella ska vara hemma med sin pappa sĂ„ det blir en lugn lunch för min del för en gĂ„ngs skull, hi hi! Sedan blir det stĂ€d och fix hĂ€r hemma som gĂ€ller.
Imorgon ska vi Äka till Linköping pÄ kalas, det Àr Isabellas kusin Alva som fyllt 2 Är nyligen. Kul för Isabella att fÄ leka med sina kusiner och kul att fÄ se hur mycket min systers mage har vÀxt sedan sist. Inne i magen ligger nÀmligen mitt tredje systerbarn och kuckelurar för att sedan titta ut i februari, spÀnnande!!
Nu ska vi göra oss i ordning, hoppas ni fÄr en hÀrlig fredag och helg!


Isabella har tagit guld pĂ„ morgonen, undrar om det var i en springtĂ€vling… 🙂


Kram Ă„ Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.