God morgon torsdag!

Eller det Ă€r iallafall morgon 🙂 Idag Ă€r det trött och segt för det blev inte mĂ„nga timmars sömn i natt och ute Ă€r det grĂ„tt och trist! Isabella vaknade vid 3 och hostade, snorade, hade lite feber och lite senare hade vi Ă€ven en bajsexplosion! Vi kunde inte somna om förĂ€n vid 5 och sedan slog hon upp sina blĂ„ vid 7.30. Men jag fĂ„r skylla mig lite sjĂ€lv att jag fĂ„tt sova lite i natt för jag kom i sĂ€ng vĂ€ldigt sent igĂ„r kvĂ€ll!! Isabella dĂ€remot Ă€r ju pigg och full av energi och busar och röjer hĂ€r hemma 🙂 TĂ€nk om man bara kunde fĂ„ en liten liten gnutta av all den energin hon har!
Isabellas nÀsa rinner och hon hostar och har lite förhöjd temperatur sÄ vi blir ju sjÀlvklart hemma idag oxÄ och busar och leker. Idag ska jag försöka att fÄ igÄng TV:n igen! Det var den som gjorde att jag kom sent i sÀng igÄr kvÀll för inget fungerade och envis som jag Àr sÄ ger jag inte upp i första taget!
Hoppas ni fÄr en bra torsdag allesammans, vi ska iallafall göra vÄrt bÀsta sÄ vi fÄr en!


VÄr lilla söta sjukling


Kram Ă„ Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.