God morgon torsdag!

Eller det är iallafall morgon 🙂 Idag är det trött och segt för det blev inte många timmars sömn i natt och ute är det grått och trist! Isabella vaknade vid 3 och hostade, snorade, hade lite feber och lite senare hade vi även en bajsexplosion! Vi kunde inte somna om förän vid 5 och sedan slog hon upp sina blå vid 7.30. Men jag får skylla mig lite själv att jag fått sova lite i natt för jag kom i säng väldigt sent igår kväll!! Isabella däremot är ju pigg och full av energi och busar och röjer här hemma 🙂 Tänk om man bara kunde få en liten liten gnutta av all den energin hon har!
Isabellas näsa rinner och hon hostar och har lite förhöjd temperatur så vi blir ju självklart hemma idag oxå och busar och leker. Idag ska jag försöka att få igång TV:n igen! Det var den som gjorde att jag kom sent i säng igår kväll för inget fungerade och envis som jag är så ger jag inte upp i första taget!
Hoppas ni får en bra torsdag allesammans, vi ska iallafall göra vårt bästa så vi får en!


Vår lilla söta sjukling


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *