Inställt!

Idag fick vi tyvärr ställa in vårt besök på Junibacken tillsammans med min syster och mina systerbarn för Isabella blev magsjuk i natt!! Usch och fy!! Jag som typ har kräkforbi känner mig iallafall stolt att jag klarade av att ta hand om det, fast vad hade jag för val då?? 🙂 Nu håller vi tummarna för att jag slipper få detta och att Isabellas gravida moster och små kusiner hann rädda sig härifrån i tid!! Det var G som tog med sig detta blääiga vet vi såhär i efterhand för han mådde lite illa på dagen igår men inte värre än att han åkte till jobbet på eftermiddagen men han fick åka hem igen….fast vi dirigerade ner honom till hans föräldrar så vi skulle slippa det men det var ju tydligen försent!!! Hoppas det är över nu för pepper peppar så har inget mer hänt nu på förmiddagen! och vi vill ju bli friska och gå till Underbara barn mässan i helgen enligt planerna!!! Så himla tråkigt att det blev såhär nu när min syster är uppe från Linköping och hälsar på! Men Axel ville sova hos sin moster och det har han nu fått och han ville till mitt jobb och se poliser och trott eller ej så knackade det på en polis igår pga en händelse i vår källare. Så Axel fick mitt jobb hem i hallen tom så två önskningar gick i uppfyllelse trots allt 🙂
Tur att Isabella har fått så mycket nya och spännande leksaker i present nu när vi måste hålla oss hemma igen! Nu ska jag fortsätta att tvätta, det blev ju en hel del i natt att fylla tvättmaskinen med om man säger så!! Just nu sover prinsessan skönt på handdukar i soffan och jag tror att jag ska vila lite oxå, det blev bara tre timmars sömn i natt!! Bjuder på lite bilder från förmiddagen då Isabella testar lite av sina nya leksaker som hon fick i 1 årspresent.
Hoppas ni har en bättre onsdag!


Isabella leker med sin nya groda från Brio


Köra tåget är roligt


Fast det är roligare att ta bort rälsbitarna 🙂         Isabella är ute och drar sin ena söta briokanin

Isabella sitter på sitt enormt söta lamm Hugo


Tittar lite på playhouse disney

Just nu sover prinsessan skönt på handdukar i soffan

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.