Isabellas 1 årskalas!

I söndags hade Isabella sitt 1 årskalas och det blev lyckat. Roligt att så många kunde komma och fira vår lilla prinsessa. Vi bjöd på tårta, muffins, chokladbollar, kakor, kaffe och ja allt som ska finnas på ett fikabord 🙂 Barnen hade en egen hörna med majskrokar, rån, organix riskakor, skorpor, frukt och sedan kunde dom göra sin egna tårta av rosa hjärtformade plättar med äppelkompott och grädde. Alla verkade väldigt nöjda, både stora och små. Vi hade fixat en liten lekhörna med leksaker för barnen och sedan hade vi oxå en fiskdamm och i påsarna fanns bla små russinpaket, en boll, en bil, en reflex, skorpor och en liten mjukiskrokodil. Jag är väldigt noga med att inte ge Isabella en massa snask ännu och dom andra barnen såg nöjda ut utan att det fanns godis i påsen. Isabella fick en massa bra och roliga paket och hon försökte att öppna flera stycken själv. Hon höll igång hela eftermiddagen men blev väldigt trött när alla skulle gå hem men hon ville inte sova ändå så hon höll sig vaken ända till klockan sju, Tjorven däremot blev så trött så hon sov som en stock medans vi städade lokalen 🙂
Här är några av alla hundra bilder vi lyckades ta under dagen, fler kommer att skickas från nära och kära som oxå fotograferade och det ska bli kul att se för våran kamera är ju inte den bästa…

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.