Sovit gott

I natt har vi sovit gott och lääänge! Jag vaknade till av att G kom hem från jobbet i natt som vanligt men jag var alldeles för trött för att kolla på klockan så jag bara noterade att han kom hem. Sedan vaknade jag inte förän vid 6 av att Isabella gnällde lite och hon fick komma upp i vår säng, där hon somnade om på stört! Vi vaknade sedan vid 7 som vanligt men vi somnade tydligen om för när jag kollade på klockan nästa gång så var den 8! Skönt tänkte jag men nu måste vi gå upp och fixa välling men något mycket ovanligt hände igen för nästa gång jag tittade på klockan var den 9!!! Helt underbart att få lite sovmorgon ibland för det händer ju inte allt för ofta för min del. Att jag känner mig utvilad vore att överdriva men jag är mycket piggare än vanligt idag! 🙂 Underbart!! Den där hostmedicinen måste vara en dundermedicin för Isabella har knappt hostat något i natt. Den andra medicindosen gick inte alls lika bra som den första så det kommer nog tyvärr att bli en kamp här hemma för att få i medicinen. Men jag förstår henne, usch fy å blä för att äta äcklig medicin 🙂 men det säger jag ju inte till henne…
Hoppas ni får en bra fredag och helg!

Se upp för här kommer jag! Vår egen lilla tornado som slängt ut alla sina leksaker på golvet

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.