1 månad kvar till jul…

Ja då var det måndag igen och veckorna rullar på i full fart, idag är det 1 månad kvar till jul….Mysigt!
Det är inte så inbjudande att gå utanför dörren idag för det blåser och snöar för fullt ute.
Igår var jag och Sara på Sturebadet och spade och hade det hur mysigt som helst!! Nu har jag fått en massa ny energi 🙂 Vi ångbastade, var med på ett aqua pilatespass, relaxade och avslutade med varsin underbar ansiktsbehandling. Varför gör man inte detta oftare??
Idag blir vi hemma, både jag och Isabella har hoppat i våra mysdräkter för hemmamys! Men vi måste ju ta oss utanför dörren med Tjorven trots det blåsiga snövädret, burr! Men jag kan lova att Tjorven kommer inte att vara så pigg på att gå längre än till gräsmattan utanför porten i detta väder 🙂 Kanske blir det en sväng bort för att inhandla en pulka till Isabella oxå.
Hoppas ni får en bra måndag!


Så här ser det ut utanför fönstret idag!


Isabella vill mysa

Isabella i sin röda mysdräkt

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.