1 november

1 november känns inte som något roligt datum alls! Mest för att datumparkeringen börjar att gälla här utanför på gatorna fram till mitten av maj! Då måste man komma ihåg att på den gatan får man inte stå på onsdagar, och inte på den på torsdagar och inte på den på fredagar osv!! Usch jag gillar inte det! Nummer två är att om exakt 1 månad så ska jag börja jobba i ungefär 4 månader! Det borde kännas roligare eftersom jag har fått ett nytt jobb men jag vill vara hemma med Isabella och Tjorven fast det får jag ju vara igen i april och fram till augusti/september, så jag ska ju inte klaga 🙂
Idag ska G på kickoff/personalfest hela dagen/kvällen/natten och i morgon jobbar han på dagen så vi blir själva nästan hela helgen, tråkigt! Så vi brudar åker ner till mamma och hittar på lite saker där istället, vi ska bla äta middag hos gammelmormor. Det blir nog en bra helg trots allt!
Hoppas ni får en rolig helg!


Isabella är inte dum hon inte 🙂 Hon rullar fram sin gåvagn och klättrar upp i den så kommer hon högre upp och når betydligt högre! här har hon rullat fram den för att nå bättre i leklådorna…

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.