1:a advent

                   
Idag startade jag och Isabella med att äta en god frukost medan det första ljuset i adventljustaken brann så mysigt på bordet framför oss. Sedan på förmiddagen kom Isabellas mormor och gammelmormor upp på besök. Gammelmormor hade med sig sitt goda dillkött som vi åt till lunch och på eftermiddagen drack vi glögg och åt pepparkakor och ost för att fira 1:a advent. Isabella och Tjorven lekte med mormor och gammelmormor så jag fick en massa nyttigheter gjorda som att fixa i ordning adventskalendern till Isabella, laga storkok av köttfärsås och köttfärsbiffar, skönt att ha i frysen nu när man ska börja jobba….
Det ska bli kul och spännande att gå till jobbet imorgon men det är nog mest för att det är ju ett nytt jobb, ny arbetsplats och nya kollegor:) Arbetsnarkoman som jag varit så trodde jag aldrig att jag skulle säga att jag hellre vill vara hemma men jag känner att jobba kommer jag att få göra tillräckligt ändå i många år framöver (och när jag blir gammal så har dom säkert tagit bort pensionen också så man får jobba tills bårbilen hämtar ut en!!) Men dom första spännande åren med Isabella får man aldrig igen så jag njuter av varje sekund som jag får vara med henne! Nu känns det ju också okej att gå till jobbet eftersom hon få vara hemma med sin pappa på dagarna 🙂 Önska mig lycka till!!
Hoppas ni har haft en bra helg, det har iallafall vi haft!


Isabella har fått ärva min kalender som min farmor sydde åt mig när jag var liten. Isabella kan ju inte få så små leksaker som får plats i påsarna som ska hänga så jag fick slå in varje sak i ett litet paket istället. Tyvärr ser man inte den fina kalendern så bra för paketen skymmer.
Nu ska Isabella få öppna ett paket varje dag fram till julafton, det kommer hon att gilla 🙂


Pixiböcker, fingerdockor, bollar, fischer pricefigurer, pippidocka, små mjukisdjur, plastdjur som ko, gris, häst och åsna är några av sakerna om hänger inslagna på kalendern.

Mitt lilla busfrö som redan har klämt på sina paket, ja hon har väl ärvt det av sin mor 🙂

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.