Fredag

Idag har vi storhandlat mat och fyllt upp skåpen här hemma igen, alltid lika skönt när det är gjort. Isabella satt snällt i kundvagnen och tittade på allt som lades ner i kassarna bakom henne och när vi kom fram till frukten så tjoar hon om att få sin banan 🙂 Hon vet verkligen att Ica Maxi bjuder barn på bananer hi hi!! När vi kom hem hjälpte hon snällt till att plocka ur kassarna med oss. Efter lunchen tog vi alla en långpromenad till Liljeholmen och köpte Blossas nya glögg, nu ska vi försöka att hålla oss till åtminstone 1:a advent innan vi smakar men det kan bli svårt för vi är såååå nyfikna ha ha!! Isabella somnade i vagnen och sov som en stock, 2 timmar sedan fick  jag väcka henne så hon skulle kunna sova på kvällen. På eftermiddagen möblerade vi om lite i Isabellas hörna för vi köpte en till leksakslåda, på Parvel på vår promenad, eftersom leksakerna verkar föröka sig bra ha ha!! Ikväll har vi fredagsdansat som vanligt fast det blev lite mer fredagsbus idag 🙂 Nu ska G och jag titta på en film och äta nötter. Idag sänder vi krya på dig-tankar till Isabellas kusin som fick läggas in på sjukhus i eftermiddags, hon har inte fått behålla något dom senaste dagarna. Stackars liten hoppas hon blir bättre snart!!
Hoppas ni har haft en bra fredag!


Isabella hjälper till att plocka ur kassarna


Isabella snussade skönt i vagnen idag

Isabella bygger/river torn

Fredagsdans som slutade i fredagsbus..


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.